Diensten

Aftermovie

Sommige momenten zijn simpelweg te mooi om te vergeten, daarom is Mediavisuals er om deze vast te leggen op de beste manier mogelijk! Met onze dienst aftermovie zorgen wij ervoor dat jouw congres, netwerkevenement, beurs, personeelsuitje, of festival, zo perfect mogelijk wordt gefilmd op een cinematische en professionele manier.

Met jouw aftermovie geef je je bezoekers een kans om het moment opnieuw te beleven en op deze manier de herinnering tastbaar te maken, verder is de film een goed promotie stuk om jouw volgende editie nog meer exposure te geven, hier denken wij natuurlijk graag in mee om het evenement zo populair mogelijk te maken.

Naast het vastleggen zijn er natuurlijk meerdere diensten die jouw evenement een nog groter succes kunnen maken. Een voorbeeld hiervan kan zijn een livestream die de geïnteresseerden realtime kunnen bijwonen, ook is er mogelijkheid voor promotiefilms en animaties voorafgaande van het evenement. De marketing hiervan kan uiteraard ook geregeld worden door het Mediavisuals team, dit zorgt ervoor dat je het maximale uit jouw brand haalt!

Heb jij nou interesse in deze service? Vul het contact formulier in en je wordt zo snel mogelijk gecontacteerd door het Mediavisuals team!

Hoe jouw aftermovie tot stand komt.

Stap 1

Persoonlijke meeting

Als eerste wordt er een persoonlijke meeting ingepland, hier wordt besproken waar je wensen liggen en hoe we die het best in werkelijkheid gebracht kunnen worden.

Stap 2

Offerte opstellen

In deze fase wordt de offerte opgesteld met daarin een voorstel van hoe we tewerk zullen gaan. Nu is er eventueel en mogelijkheid voor het ontmoeten van het team, de individuele teamleden kunnen je dan meer vertellen en meenemen in hun werkvlak.

Stap 3

Filmproces

Begin van filmproces, wij zijn gemiddeld 2 uur van tevoren aanwezig om de nodige voorbereidingen te treffen.

Stap 4

Montageproces

Begin montageproces, in deze fase wordt het verzamelde materiaal bewerkte, de klant wordt regelmatig op de hoogte gesteld van de voortgang. De montage duurt minimaal 1 week bij kleinere projecten, bij grotere kan dit oplopen tot 4 weken.

Stap 5

Feedbackronde

Eerste feedbackronde, in deze fase wordt de eerste versie gepresenteerd en kan de klant feedback geven en eventuele laatste aanpassingen voorstellen.

Stap 6

Oplevering

Final oplevering, met nabespreking van het project.

Lijkt het je nou tof om met ons samen te werken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Wij hebben een
Aftermovie gemaakt voor

Spoorbaan

Wij hebben een
Aftermovie gemaakt voor

SDM