Diensten

Animatie

Bij Mediavisuals is er van alles mogelijk, we praten dan ook over het maken van animaties.

Ons team is gespecialiseerd in het maken van professionele animaties die jouw boodschap of verhaal nog mooier, krachtiger en duidelijker kunnen maken! Elke animatie wordt bij Mediavisuals op maat gemaakt voor jou, hierbij gebruiken wij geen templates. Dit zorgt ervoor dat je een uniek eindproduct krijgt die is afgesteld op jouw wensen. Een animatie kan erg bruikbaar zijn voor het simpel uitleggen van een ingewikkeld product of service en kan dus essentieel zijn voor het succes achter je idee!

Ook kan je denken aan infographics, deze zorgen ervoor dat jij lastige statistieken zo makkelijk mogelijk kan afbeelden en ze op deze manier zeer toegankelijk maken. Handig voor een belangrijke meeting! Mediavisuals denkt graag met je mee.


Hoe jouw animatie tot stand komt.

Stap 1

Kennismaking

Als eerste wordt er een persoonlijke meeting ingepland, hier wordt besproken waar je wensen liggen en hoe we die het best in werkelijkheid gebracht kunnen worden. Op deze manier kan er een op maat gemaakt plan ontworpen worden die perfect bij jou past.

Stap 2

Offerte opstellen

In deze fase wordt de offerte opgesteld met daarin een voorstel van hoe we te werk zullen gaan. Nu is er eventueel en mogelijkheid voor het ontmoeten van het team, de individuele teamleden kunnen je dan meer vertellen en meenemen in hun werkvlak.

Stap 3

Ontwikkeling designs

Begin ontwikkeling designs, hierin wordt de klant zo veel mogelijk op de hoogte gesteld van de gefinaliseerde animaties, de klant geeft aan of de animatie de gewenste stijl en vorm aanneemt. Dit zorgt ervoor dat er aan het einde geen radicale veranderingen meer gemaakt moeten worden.

Stap 4

Extra's

Vanaf dit punt zullen de extra’s opgesteld, hierbij denk je aan bijvoorbeeld een voice-over of een custom soundtrack. Hierbij stellen wij een script op die we voorhand laten goedkeuren door de klant.

Stap 5

Animeren

Als alle designs, scripts en voiceovers zijn goed gekeurd gaan we over in het proces van animeren, uiteraard wordt de klant daar strak van op de hoogte gehouden.

Stap 6

Oplevering

Hier wordt de semi definitieve versie gepresenteerd waar eventueel laatste dingen aan veranderd kunnen worden. Dit is de laatste oplevering, eventuele veranderingen achteraf worden door gefactureerd.

Lijkt het je nou tof om met ons samen te werken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Wij hebben een
Animatie gemaakt voor

Schouten en Van Der Giezen

Wij hebben een
Animatie gemaakt voor

Hornhuis