Diensten

Design & Branding

Je hebt vast wel eens een geweldig idee gehad, maar hoe krijg je die van de grond af? Welke risico’s zijn eraan verbonden en hoe omzeil ik deze?

Het ontwikkelen van je eigen brand ID kan lastig en erg tijdrovend zijn, bij Mediavisuals wordt hier een einde aan gemaakt. Wij zorgen ervoor dat jouw visie wordt verwezenlijkt, En je effectief met je doelgroep communiceert. Wat komt er eigenlijk kijken bij een brand id? denk hierbij aan het maken van een geweldig logo en eigen huisstijl die jouw brand perfect reflecteren. Kleuren en vormen zijn in dit proces heel belangrijk. Dit is iets wat vaak wordt onderschat. Op onze eigen website gebruiken wij kleuren en vormen niet alleen omdat het er goed uitziet. Maar ook omdat wij jou een bepaald gevoel willen geven.

Met de volledige design en branding service wordt alles tot in detail uitgewerkt zodat jij je met andere zaken kan bezighouden en aan het eind van de looptijd een geweldig gevisualiseerd concept in handen hebt!

Hier buitenom zijn natuurlijk veel meer dingen nodig, Mediavisuals is gespecialiseerd op essentiële vlakken als het gaat over moderne bedrijfsvoering. Daarom zijn wij ook in staat om het volgende te regelen: Website constructie en het beheer hiervan, marketing en het aanhoudend produceren van content voor bijv. socialmedia kanalen, Website design, Marketing plannen. Dit lijstje is heel breed. Heb je al interesse in een advies gesprek? Neem dan contact met ons op.

Hoe wij jouw gaan helpen met Design & Branding.

Stap 1

Uitgebreide meeting

Bij design en branding komt een hoop aanpasbaarheid kijken, daarom voorafgaand uitgebreide meeting met projectleider om alle mogelijkheden en wensen te bespreken. Heel belangrijk hierin is dat wij te weten komen wie jij bent, op deze manier halen wij het maximale uit jouw concept.

Stap 2

Offerte opstellen

Na dat alle ideeen zijn besproken wordt de offerte opgesteld, na goedkeuring ondertekend. Hierna wordt een contract opgestuurd waarin de duidelijke voorwaarden staan. Na tekening van deze kan het team beginnen.

Stap 3

Ontwikkelen van het concept

In deze fase gaat het team van start met het brainstormen en ontwikkelen van het concept, dit wordt gedaan aan de hand van de sprint methode om een zo efficiënt mogelijk proces tegemoet te zien. Klant wordt hierin zoveel mogelijk op de hoogte gesteld van ontwikkelingen.

Stap 4

Eerste sprint meeting

Eerste sprint meeting, bij de eerste sprint meeting presenteren wij de klant de eerste ontwikkelingen en is er ruimte voor feedback hierop.

Stap 5

Oplevering

Oplevering eindproduct en evaluatie hiervan. Design en branding stopt niet na de final oplevering.

Stap 6

Nabespreking

Nabespreking met projectmanager over verloop proces en eventuele verdere wensen wat betreft marketing en content. Na dit proces zit je als klant niet vast aan Mediavisuals, wel staan wij altijd klaar voor verdere wensen en mogelijke vragen. Wij zijn altijd op oproepbasis beschikbaar.

Lijkt het je nou tof om met ons samen te werken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Wij doen
Design & Branding voor

Organiccandy