Diensten

Montage

Heb jij nou geweldig beeldmateriaal verzameld, maar heb je geen ervaring met het bewerken hiervan? Voor particulieren en bedrijven hebben wij de oplossing als het gaat om het bewerken van beeldmateriaal. Een bedrijfsborrel gefilmd door de stagiair, geen probleem, Mediavisuals maakt er een presentabel product van. Ook is het mogelijk om de geproduceerde film op gepersonaliseerde usb sticks te laten leveren, op deze manier maken wij jouw film tastbaar. Hier heb je zelf geen zorgen aan omdat ons ervaren team op het gebied van foto/video editing het maximale uit jouw materiaal zal halen, een compleet eindresultaat zonder de zorgen! Vraag een offerte aan en krijg vrijblijvend een aanbod op maat.

Hoe jouw materiaal wordt omgezet naar een complete video.

Stap 1

Contact

De edit service vereist in principe geen fysiek contact en kan dus via mail contact makkelijk geregeld worden. Mocht het project groter zijn kan er uiteraard een meeting ingepland worden. Heeft u een kleiner project, maar wilt u alsnog kennismaken is dat uiteraard geen probleem, wij zijn altijd in voor een kopje koffie!

Stap 2

Offerte opstellen

Als alle afspraken rond zijn wordt de offerte opgemaakt, na ondertekening gaan we zo snel mogelijk aan de slag

Stap 3

Materiaal verzamelen

Via een speciale link wordt het materiaal verzameld zodat er geen kwaliteit verlies optreedt en het eindproduct zo goed mogelijk gepresenteerd kan worden. Hierna begint het edit proces, de klant wordt tijdens dit proces zo goed mogelijk op de hoogte gehouden van voortgang en planning.

Stap 4

Feedbackronde + Oplevering

In deze ronde zal het eindproduct beschikbaar zijn onder dezelfde link als eerder ontvangen.

Stap 5

Relatiegeschenk

Eventueel mogelijkheid voor het mooi verpakken van het eindproduct als bijvoorbeeld relatiegeschenk.

Lijkt het je nou tof om met ons samen te werken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Wij hebben een
Edit gemaakt voor

T78 - Acid rain

Wij hebben een
Edit gemaakt voor

Arjen Banach